CAMPERBUSJEOPREIS.nl

In 2005 kochten we onze eerste kampeerbus. Een oranje
VW Transporter T3.

 

Al vrij snel waren we helemaal verslingerd aan de vrijheid die ons campertje met zich meebracht. Vrijdag mooi weer? Tasje kleren in de bus, koelkast vol en wegwezen.. Vakantie? Instappen en de vakantie begon al bij de voordeur...Prachtige plekken op verlaten strandjes op de Peloponnesos, plekken langs de kliffen in Ierland of in de Schotse Hooglanden, ergens op de hoogvlaktes van de Gran Sasso in Italië of op een dorpsplein in Frankrijk op loopafstand van de moules frites.

 

Nog steeds krijgen we een glimlach op ons gezicht op het moment dat we de motor starten en weer op pad gaan. Lekker knus en compact met niet meer dan je echt nodig hebt. Net alsof je je huisje op je rug hebt.

Wil je ook die vrijheid voelen, neem dan contact met ons op via camperbusjeopreis@kpnmail.nl. Graag horen we dan ook hoe jouw plannen er ongeveer uit gaan zien.

Wij wonen in Woerden bij Utrecht. De camper kan in Woerden of Benschop worden opgepikt

 

Camping Rocca di Sotto in de Abruzzen (Zuid-Italië), Kamperen in de prachtige natuur.

Reistip:

Over ons

Wij zijn Carolina en Dick,

We gaan al iets van 16 jaar met de camper op vakantie en dit is onze tweede oldtimer T3 kampeerbus. Drie jaar geleden hebben we een oude brandweerbus gekocht en omgebouwd tot camper. Nu we zelf met de brandweer op vakantie gaan, staat ons retro bussie stil. Omdat we er geen afstand van kunnen doen, hebben we besloten de bus te verhuren, zodat anderen er net zoveel plezier aan kunnen beleven als wij. Wij wonen in Woerden bij Utrecht.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now